• Pratite nas:

O nama

ISKUSITE JEDINSTVEN ODMOR

Novi smeštajni objekat širokog spektra ponuda. Pored komfornog smeštaja besprekorne higijene, vrhunske kuhinje koja će zadovoljiti i najveće gastronome, savremeno opremljene kongresne sale za poslovni turizam, izdvajamo se po vršenju obuka i edukacija za odrasle, u različitim delatnostima.

VILLA KAŠTEL, Pančevo

Ljubaznost osoblja, prijatna i domaća atmosfera, profesionalna usluga i širok asortiman ponuda za Vaš odmor, relaksaciju, ali i poslovni turizam, naš su imperativ.
Vila „Kaštel“ je otvorena 2019. godine u prijatnom i mirnom delu grada, posebno je pogodna za poslovne ljude, obzirom na kapacitet kongresne sale od oko 200 mesta. Sam naziv „Kaštel“ označava gradić u malom- zamak, te ćete se tako i osećati kod nas, izolovani od buke i gradske vreve, u jedinstvenom i prijatnom ambijentu.
Vila raspolaže sa 60 ležajeva, savremeno opremljenim sobama, svime što će Vaš boravak učiniti potpunim (wi-fi internet, klima, ipTV, podno grejanje) i besprekorne čistoće.
Za sve naše goste postojaće mogućnost prevoza od aerodroma do vile (po potrebi) i obrnuto.

Image

U našoj banket sali (kapaciteta do 80 osoba), možete organizovati različite vrste proslava i Vaših životnih događaja. Sjajna domaća kuhinja ostaviće i najzahtevnijeg gosta zadovoljnim.
Vila poseduje parking, bar i letnjikovac za goste. U ponudi su noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, polu-pansion i pun pansion. Pored prijatne atmosfere u samom restoranu i vrhunske usluge našeg kuvara, vila „Kaštel“ nudi uslugu keteringa i dostavu hrane na Vaše željeno odredište.
U ponudi su organizovani izleti u neposrednoj okolini (po dogovoru). Ono što izdvaja vila „Kaštel“ od ostalih, jeste to što pored svih svojih usluga predstavlja centar za edukaciju odraslih, te kod nas možete steći željene sertifikate za sledeće delatnosti: administrativno-tehnički sekretar informacione tehnologije, šivač tekstilnih proizvoda, maser...
Tokom boravka u našoj vili, uživaćete u potpunoj privatnosti samog smeštaja i restorana, dok je parking obezbeđen video-nadzorom. Za prave hedoniste, u ponudi je i spa program, sauna, relaks i terapeutske masaže, kao i kozmetički program. Akcenat naše firme jeste gostoljubivost, prijatna i domaća atmosfera i profesionalnost našeg osoblja. Vaš osmeh i zadovoljstvo su i naš uspeh.BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI PANČEVA

Pozovite nas na dobro poznat broj telefona 063 271 999 ili nam pišite putem kontakt formee.

<