• Pratite nas:

Restoran Vila Kaštel, Pančevo

VILLA KAŠTEL, Pančevo

Image

Vila “Kaštel” poseduje restoran kapaciteta do 80 mesta u prijatnom ambijentu, sa baštom na jednoj i predivnim letnjikovcem na drugoj strani.
Pogodni smo za sve vrste Vaših proslava, životnih događaja, kao i poslovnih sastanaka.

Naša kuhinja je bazirana na domaćim specijalitetima sa širokoim spektrom jela, poslastica i specijalitetima kuće. U ponudi je veliki izbor kvalitetnih vina, kafa i sveže ceđenih sokova.

Posetite nas i uživajte u ugodnoj atmosferi, dobrim zalogajima naše kuhinje i prijatnom osoblju.
Tradicionalna srpska kuhinja, ljubiteljima dobrog ukusa, pružiće jedinstveno gastronomsko iskustvo. Nudimo ukuse pažljivo odabranih kombinacija kulinarskih kultura, poput italijanske i francuske, ali i negujemo ono najbolje od naše tradicionalne kuhinje, sačinjeno od dnevnih svežih ponuda.
U želji da Vas upoznamo sa ukusima na koje niste nailazili, nudimo Vam poseban ugođaj, ali želimo i da Vas podsetimo na one ukuse koje ste oduvek voleli.
Pružamo vrhunsku uslugu pripremanja pansionskih, svečanih i „a la carte“ obroka.
Gosti sa pansionskom uslugom imaju na raspolaganju izbor od tri jela na meniju, a sportistima, deci ili gostima sa specijalnim načinom ishrane, nudimo mogućnost pripremanja posebnih obroka.Postoje mesta na kojima se osećate prijatno, opušteno, kao kod prijatelja, imate svoj omiljeni sto, vrstu kafe, poslastice, obrok…
Vila „Kaštel“ je jedno takvo mesto, posetite nas, u društvu ili sami, a mi ćemo Vam učiniti zadovoljstvo da nam se opet vratite.
Radno vreme restorana je od 07-21h svakodnevno. Doručak za goste hotela je do 10h, za goste van hotela do 12h.

Šef kuhinje - Timotijević Miloš

Šef naše kuhinje je Timotijević Miloš, profesionalni kuvar. Njegovi počeci, vezani su za restoran „Dunavski cvet“ u Beogradu. Pohađao je visoko-hotelijersku školu, takođe u Beogradu.
Dugo godina iskustva i rada posvetio je ugostiteljstvu. Radio je kao šef kuhinje u hotelu „President“, hotelu „Inn“, hotelu „Holiday Inn“. Takođe i u restoranima poput „Tri šešira“, „Znak pitanja“, „Kolarac“, u Beogradu.
Svoju profesionalnu karijeru unapredio je i u inostranstvu- Innsbruck, hotel „ Zero zero“, Ischgl, restoran „Lucy long“.Dobro nam došli.BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI PANČEVA

Pozovite nas na dobro poznat broj telefona 063 271 999 ili nam pišite putem kontakt formee.